14 d’oct. 2009

INVENTEN UN DISPOSITIU PER ALERTAR SOBRE L'OBLIT DELS NENS EN VEHICLES


Un nou sistema incorporat en els vehicles pretén evitar la mort de nadons o nens petits al alertar els conductors en cas que es deixin a algú oblidat en algun dels seients. El dispositiu ha estat inventat per Carlos Díaz, un veí del municipi malagueny de Vélez.


Aquests "oblits" són imperdonables (tant si el nen mor com si no). Si tens fills, els tens sota una responsabilitat les 24 hores del dia, tots els dies de l'any.


Veig el dispositiu com una ajuda, res més. Per descomptat, el més normal no és que faci falta, com no caldria l'ABS en els cotxes si el conductor fos perfecte. No obstant això, és millor que el cotxe tingui ABS per si algun dia no frenem de forma ideal. Amb això igual.
Fotografia extreta d'aquest enllaç.

1 comentari:

  1. Persomalment crec que si les persones actuessin com han d'actuar i no s'oblidessin del seu fill/a en el cotxe aquest nou dispositiu no seria necessari.
    Tot i això com que aquest casos passen, veig aquest nou dispossitu com una ajuda pels pares.
    També penso i crec que gràcies aquest dispositiu es podrem evitar coses horribles com per exemple que un nadó o infant es quedi tancat unes hores al cotxe tot sol.
    Per tant, crec que aquest dispositiu serà de gran utilitat per les persones i amb ell es podran evitar molts disgustos.

    ResponElimina