28 d’oct. 2009

EXPULSEN A 9 MENORS D'UN INSTITUT PER AGREDIR SEXUALMENT A 2 ALUMNES !!


El pare d'una menor de 12 anys ha interposat una denúncia per la presumpta agressió sexual que va patir la seva filla, amb una altra companya, quan tornava en autobús de l'institut. "Les van agafar de cames i braços per immobilitzar", ha recordat el pare, que assegura que altres companys van intentar avisar el conductor, però va desistir davant les amenaces dels caps del grup.

El pare, va lamentar a la mateixa porta del centre que els agressors, 10 menors d'edat, segueixin compartint "classe i passadís" amb les víctimes sense rebre cap tipus de càstig.


Poc després de la seva denúncia, l'Institut d'Educació Secundària , al qual pertanyen tots els joves implicats, ha decidit expulsar de manera cautelar durant cinc dies a 9 dels alumnes acusats suposadament de cometre l'agressió sexual.
La Conselleria d'Educació ha ressaltat que si la inspecció conclou que els adolescents van cometre aquests fets seran expulsats definitivament de l'IES i reubicats en altres centres educatius.


Per què el conductor no va trucar a la policia? En cas que els alumnes siguin considerats culpables és suficient amb expulsar-los de escola per reubicar-los en un altre centre? No seria millor prendre mesures contundents amb ells perquè no es repeteixin fets d'aquest tipus?
Realment veieu normal que amb 14 anys agredeixin sexualment a una altra companya de la mateixa edat? Quina joventut! Realment em fa vergonya o pena ... ¿Aquests nens amb 18 anys que seran capaços de fer?


Fotografía extreta d'aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada